Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FAKE NEWS DESPRE PARLAMENTARII TULCENI, DEMONTAT DE CONDUCEREA PSD TULCEA FAKE NEWS DESPRE PARLAMENTARII TULCENI, DEMONTAT DE CONDUCEREA PSD TULCEA
În urma fake news-ului apărut, organizația #PSD Tulcea transmite că echipa PSD Tulcea este unită, respectând votul și încrederea acordată de români. Informațiile false din spațiul... FAKE NEWS DESPRE PARLAMENTARII TULCENI, DEMONTAT DE CONDUCEREA PSD TULCEA

În urma fake news-ului apărut, organizația #PSD Tulcea transmite că echipa PSD Tulcea este unită, respectând votul și încrederea acordată de români.
Informațiile false din spațiul public sunt menite să creeze degringoladă în rândurile membrilor, urmărindu-se atragerea PSD Tulcea într-un scenariu de culise, o dezinformare și o manipulare fără precedent pe care suntem în masura să o dezvăluim public.
Astfel, PSD Tulcea dezminte zvonurile potrivit cărora parlamentarii Radu Anisoara și Lucian Simion ar intenționa să părăsească partidul care i-a desemnat să reprezinte tulcenii în Parlamentul României.
PSD Tulcea, prin vocea președintelui său Horia Teodorescu, condamnă în mod public apariția unor astfel de practici și face pe această cale UN APEL la unitate și rațiune. PSD Tulcea va susține necondiționat unitatea PSD și se declară solidar cu deciziile statutare ale partidului, politicile de guvernare și cu președintele PSD Liviu Dragnea.

Comunicat PSD Tulcea