Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Faleza municipiului ar putea trece în administrare locală înainte de Paște Faleza municipiului ar putea trece în administrare locală înainte de Paște
Proiectul de Hotărâre, spune ministrul Transporturilor, a ajuns pe circuitul extern de avizare. Miercuri, în cadrul ședinței de Guvern, premierul Sorin Grindeanu a ridicat... Faleza municipiului ar putea trece în administrare locală înainte de Paște

IMG_4038Proiectul de Hotărâre, spune ministrul Transporturilor, a ajuns pe circuitul extern de avizare.

Miercuri, în cadrul ședinței de Guvern, premierul Sorin Grindeanu a ridicat problema falezei din Tulcea, despre care a promis, în timpul vizitei efectuate la finalul lunii trecute, că va trece în administrare locală.

„Domnul ministru al transporturilor, (…) ştiu că a plecat din minister hotărârea de guvern legată de Tulcea şi de faleză. Vă rog să urmăriţi (n.n. – problematica) şi să îmi spuneţi. E o chestiune pe care am spus-o la Tulcea şi vreau să urmăriţi foarte atent. Dacă săptămâna viitoare se îndeplinesc toate procedurile, e foarte bine, înainte de Paşti dăm această hotărâre“, a declarat, în timpul ședinței de Guvern, premierul Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, i-a răspuns șefului Executivului: documentul a plecat din Minister și este, la momentul de față, pe circuitul extern de avizare, urmând a primi și avizele necesare din partea Ministerului Finanţelor, respectiv Ministerului Justiţiei.

„Este numai o chestiune de timp până când această situație va fi rezolvată. După mulți ani de așeptări, faleza va ajunge în administrare locală. În acest context, Consiliul Județean Tulcea va putea începe demersurile pentru asigurarea finanțării necesare pentru modernizarea falezei și portului Tulcea“, a declarat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.