Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Faza județeană a concursului „Educație rutieră – educație pentru viață” Faza județeană a concursului „Educație rutieră – educație pentru viață”
Pe data de 05.06.2018, s-a desfășurat la Colegiul Agricol Nicolae Cornățeanu din mun. Tulcea, faza județeană a concursului “Educație rutieră – educație pentru viață”,... Faza județeană a concursului „Educație rutieră – educație pentru viață”

Pe data de 05.06.2018, s-a desfășurat la Colegiul Agricol Nicolae Cornățeanu din mun. Tulcea, faza județeană a concursului “Educație rutieră – educație pentru viață”, organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, cu sprijinul Palatului Copiilor Tulcea.

La această fază au participat 4 echipaje ale unor unități de învățământ din județul Tulcea.

Probele concursului au constat în proba teoretică (teste de verificare a cunoașterii regulilor de circulație), poligon (verificarea abilităților de conducere pentru conducătorii de biciclete) și parc școală (verificarea respectării regulilor de circulație și a indicatoarelor de către conducătorii de biciclete).

Locul I a fost ocupat de echipajul format din  elevii Școlii “Nichifor Ludovig” din Niculițel (coordonat de doamna Topolianu Dumitra). Această echipă a reprezentat județul Tulcea și anii trecuți la faza națională  a concursului Educație rutieră – educație pentru viață, unde s-a clasat pe locuri fruntașe.

Urăm succes echipei câștigătoare la etapa națională a concursului ce se va desfășura în perioada următoare în loc. Sfântu Gheorghe, jud. Covasna.