Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FEMEIE DE 62 DE ANI UCISĂ DEOARECE I-A PLĂCUT SEXUL CU UN VECIN! FEMEIE DE 62 DE ANI UCISĂ DEOARECE I-A PLĂCUT SEXUL CU UN VECIN!
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului URSU VICTOR sub aspectul săvârşirii infracţiunii de... FEMEIE DE 62 DE ANI UCISĂ DEOARECE I-A PLĂCUT SEXUL CU UN VECIN!

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului URSU VICTOR sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale a rezultat următoarea situaţie de fapt:

„În seara zilei de 22.11.2012, în jurul orelor 19,30, inculpatul URSU VICTOR, de 74 de ani,  supărat că victima T.T., concubina sa, de 62 de ani, i-a povestit cu mare satisfacţie că a întreţinut relaţii sexuale cu un consătean, a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un ciomag, în mai multe zone ale corpului. După aproximativ 30 de minute, când a constatat că victima nu mai mişcă, a aşezat-o în pat, a învelit-o, după care şi-a anunţat fiica despre ceea ce făcuse. Aceasta a alertat organele de poliţie. Echipajul medical nu a mai putut decât să constate decesul“ informează purtătorul de cuvânt al Parchetului Tulcea,prim procuror adjunct Laura Subțirelu.

La data de 23.11.2012 faţă de URSU VICTOR, s-a luat măsura reţinerii, iar în cursul aceleaşi zile inculpatul a fost arestat preventiv de instanţa de judecată, dată la care inculpatul a fost cercetat în stare de arest.

Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Tulcea.