Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Festivalul de la Jurilovca a fost vedetă la INDAGRA, cel mai important târg al agriculturii românești Festivalul de la Jurilovca a fost vedetă la INDAGRA, cel mai important târg al agriculturii românești
Săptămâna trecută, Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca a fost vedetă la INDAGRA, cel mai important târg al agriculturii românești. Managerul de proiect al FLAG... Festivalul de la Jurilovca a fost vedetă la INDAGRA, cel mai important târg al agriculturii românești

Săptămâna trecută, Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca a fost vedetă la INDAGRA, cel mai important târg al agriculturii românești.

Managerul de proiect al FLAG Delta Dunării, Valentin Moldoveanu, a prezentat, în cadrul unui seminar despre finanțările europene, un scurt istoric al Festivalului, mai ales al ultimelor trei ediții, care au beneficiat de sprijinul FLAG Delta Dunării.

„Atunci când am pornit festivalul, în 2009, nu ne gândeam că vom deveni studiu de caz și exemplu de bune practici.
Dar adevărul este că munca întregii comunități a transformat Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca într-un reper pentru toată Dobrogea.

Faptul că de la an la an avem din ce în ce mai mulți vizitatori și faptul că întreaga comunitate beneficiază de pe urma numărului mare de turiști nu poate decât să ne încânte.

Sper că ediția din 2023 se va ridica la nivelul exigențelor, mai ales că până atunci a fi gata și noul port.

Am dovedit că suntem o comunitate harnică și ospitalieră, iar recunoașterea acestor calități ne umple de bucurie” a transmis primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.