Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Fie ca această Zi a Culturii Naţionale să fie o zi a bucuriei şi să ne apropie pe noi, toţi românii, în înţelegere, solidaritate şi pace! Fie ca această Zi a Culturii Naţionale să fie o zi a bucuriei şi să ne apropie pe noi, toţi românii, în înţelegere, solidaritate şi pace!
Pentru toți cetățenii județului Tulcea, dorim ca Ziua Culturii Naționale și marcarea celor 173 de ani de la nașterea inegalabilului Mihai Eminescu să reprezinte... Fie ca această Zi a Culturii Naţionale să fie o zi a bucuriei şi să ne apropie pe noi, toţi românii, în înţelegere, solidaritate şi pace!

Pentru toți cetățenii județului Tulcea, dorim ca Ziua Culturii Naționale și marcarea celor 173 de ani de la nașterea inegalabilului Mihai Eminescu să reprezinte un moment special al reunirii în jurul valorilor naționale a tuturor celor care simt și gândesc românește.
Această zi constituie un prilej de mândrie că suntem români, acei români valoroși, conectați pentru totdeauna la filonul de aur al inteligenței, spiritualității și sensibilității eminesciene, care a transformat prolifica cultură a românilor din toate timpurile într-un incontestabil element de identitate națională.
Fie ca această Zi a Culturii Naţionale să fie o zi a bucuriei şi să ne apropie pe noi, toţi românii, în înţelegere, solidaritate şi pace!

Horia Teodorescu,
Președintele Consiliului Județean Tulcea