Flagrant la AFIR Tulcea. Irina Manole a fost arestată pentru 30 de zile!

Tribunalul Constanța a decis azi arestarea șefei serviciului Active Fizice și Plăți Directe (SAFDP) din cadrul OJFIR Tulcea, Irina Manole. Din cate se pare aceasta ar fi fost prinsă în flagrant de procurorii DNA vineri seara și acuzată de luare de mită.

Solutia pe scurt: înch. În baza art. 226 Cod proc.pen.: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Serviciul Teritorial Constanţa din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În baza art. 202 alin.1, 3 Cod proc.pen., art. 223 alin. 2 Cod proc.pen.: Dispune arestarea preventivă a inculpatei Manole Irina …, cercetată sub aspectul săvâr?irii infrac?iunii de luare de mită, prevăzută de art.6 din Legea nr.78/2000 raportat la art.289 alin.1 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 3 aprilie 2021 şi până la data de 02.05.2021, inclusiv. Respinge ca nefondată cererea privind luarea unei alte măsuri preventive. În baza art. 275 alin. 3 Cod proc.pen.: Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contesta?ie. Pronun?ată în cameră de consiliu, azi 3 aprilie 2021.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 46/2021 03.04.2021

Un răspuns la Flagrant la AFIR Tulcea. Irina Manole a fost arestată pentru 30 de zile!

 1. Paul Codrescu spune:

  Încet-incet se face lumina!
  Azi unul, maine…alta…
  Azi la o institutie, maine la alta.
  Un pont pentru cei cate doresc sa cerceteze, sau cei in drept: NU NUMAI IN TERITORIU SINT PROBLEME. VERIFICATI SI LA CENTRU!
  Mai mult decat atat: la centru conduce acum cineva din teritoriu. Sapati adanc si veti afla multe lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
24 − 11 =