Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FOCUL DE ARTIFICII DE ZILELE MUNICIPIULUI VA AVEA LOC PE 16 AUGUST! FOCUL DE ARTIFICII DE ZILELE MUNICIPIULUI VA AVEA LOC PE 16 AUGUST!
Focul de artificii tradițional de zilele municipiului Tulcea este programat anul acesta pentru seara de 16 august, a declarat primarul Constantin Hogea. „Anul acesta... FOCUL DE ARTIFICII DE ZILELE MUNICIPIULUI VA AVEA LOC PE 16 AUGUST!

Hogea vă invită la petrecerea de pe malul lacului Ciuperca

Focul de artificii tradițional de zilele municipiului Tulcea este programat anul acesta pentru seara de 16 august, a declarat primarul Constantin Hogea.
„Anul acesta manifestările vor dura două zile, pe 15 și 16 august, vorbim de manifestările artistice organizate de municipalitate, pentru că vor fi și cele organizate de Garnizoana Tulcea, pe faleză, pe data de 15. În cursul zilei de azi, luni 23 iulie, vom mai avea o rundă de discuții cu cei ce avizează astfel de activități, ISU, Jandarmerie, etc, nu sunt probleme, locația nouă de pe malul lacului Ciuperca vine și ca o promovare a locației pe care Primăria vrea să organizeze un loc modern de picnic, pe fonduri europene. Deja am semnat actele și am demarat procedura de achiziție pentru organizarea spectacolului artistic, în scurt timp vom vedea şi ce trupe avem la dispoziție și le vom comunica, focul de artificii va avea loc în seara de 16 august “a mai declarat primarul Constantin Hogea.