Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FOSTUL VICEPREȘEDINTE AL C.J.TULCEA A PIERDUT PROCESUL CU A.L.D.E. FOSTUL VICEPREȘEDINTE AL C.J.TULCEA A PIERDUT PROCESUL CU A.L.D.E.
Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea și copreședinte al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților  Tulcea, George Luchici, a pierdut procesul intentat după excluderea din... FOSTUL VICEPREȘEDINTE AL C.J.TULCEA A PIERDUT PROCESUL CU A.L.D.E.

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea și copreședinte al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților  Tulcea, George Luchici, a pierdut procesul intentat după excluderea din partid.

La data de 21 februarie, Tribunalul Tulcea a respins acțiunea reclamantului George Luchici împotriva ALDE, ca nefondată, cu drept de recurs.

Luchici a rămas fără sprijin politic şi în scurt timp și fără funcţia administrativă după ce colegii de partid au decis să îi retragă sprijinul politic, la începutul anului trecut.
„Au fost mai multe nemulţumiri legate de acţiunile şi activitatea domnului Luchici, inclusiv faţă de modul în care s-a negociat politic în anumite Consilii Locale în care am fi putut obţine funcţii de viceprimar, reproşurile au venit din zonele Carcaliu, Niculiţel, Ciucurova, Ceamurlia de Jos, s-a reproşat inclusiv atacarea de către domnul Luchici a unei decizii a partidului la nivel central, nerespectarea mandatului dat de Delegaţia Permanenta Tulcea, au fost mai multe nemulţumiri, s-a votat statutar “au motivat cei din conducerea ALDE decizia de excludere.