Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FOTBALUL A REVENIT PE STADIONUL DELTA! VICTORIE CLARĂ CU SLOBOZIA PENTRU TULCENI FOTBALUL A REVENIT PE STADIONUL DELTA! VICTORIE CLARĂ CU SLOBOZIA PENTRU TULCENI
Aproape exact trei ani au avut de aşteptat microbiştii tulceni pentru a vedea din nou un meci de fotbal pe stadionul Delta acolo unde... FOTBALUL A REVENIT PE STADIONUL DELTA! VICTORIE CLARĂ CU SLOBOZIA PENTRU TULCENI

1deltaAproape exact trei ani au avut de aşteptat microbiştii tulceni pentru a vedea din nou un meci de fotbal pe stadionul Delta acolo unde a debutat practic echipa sustinuta de Consiliul Judetean Tulcea. Deşi în zi de sărbătoare, aproape 2000 de tulceni au venit sâmbătă pe stadion la partida Delta Dobrogea – Unirea Slobozia
Tulcenii şi-au răsplătit rapid suporterii deschizând scorul încă din minutul opt prin francezul Johan Ella Ella, un junior ce încântă prin calităţile tehnice, acesta reuşind să dribleze mai toţi adversarii de-a lungul partidei. A urmat o dominare sterilă a gazdelor şi un contraatac 2deltafrumos al oaspeţilor care au egalat în minutul 40 după un şut norocos deviat de un fundaş tulcean.
Că mai toate echipele din Liga a treia şi cei de la Slobozia au cam terminat benzina până la pauză, iar în repriză secundă Delta a zburdat pe teren, obţinând un penalty în minutul 50 de Valentin Apostol, unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Francezul Elle Ella a făcut 3-1 în minutul 59 după o pătrundere în viteaza finalizata cu un şut la colţul lung. Ghinionistul meciului a fost golgeterul Dobra, cel care a ratat în două rânduri practic cu poarta goală, nereuşind să împingă mingea în 4deltapoartă după centrările colegilor săi. Oaspeţii au mai avut o mare ocazie în minutul 85 când mingea a lovit bara transversală, iar Ghinea a închis tabela în ultimul minut de prelungiri după o minge bâlbâită în careu de fundaşii oaspeţilor.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA MECI
După această victorie Delta se menţine în cursa de urmărire a liderului Juventus, cele două echipe fiind despărţite de doar două puncte, meciul decisiv, dacă nu se vor mai întâmpla surprize, urmând să aibă loc la Bucureşti pe data de 28 mai. De menţionat că atât 5deltaDelta cât şi Juventus sunt singurele echipe neînvinse în acest campionat la nivelul Ligii a treia.
„Meci greu cu o echipă bună, în prima repriză ne-au pus probleme dar după ce am ratat noi, repriză secundă am fost mult peste ei şi am obţinut ceea ce ne interesa, cele trei puncte. S-a simţit că am jucat pe un teren bun, mare, spectatori, a fost altceva, teren fantastic, gazon bun pe care putem să jucăm fotbal “a declarat la final antrenorul Tibor Selymes.
DELTA DOBROGEA TULCEA: Eduard Preda – Stoian Cosmin, Samuel Cojoc, Ionel Ghinea, Roman Cătălin, Lucian Asanache, Valentin Apostol, Alexandru Vieru, Ionuţ Miron, Denis Dobra, Ella Ella Johan.

După pauză au intrat: Claudiu Dragu, Nicu Creţu, Vişan Creţu, Alexandru Chebac

Rezerve: Trandafir –Vişan Creţu, Alexandru Grigoraş, Claudiu Dragu
Daniel Dajboc, Alexandru Chebac, Nicu Crețu
Antrenor principal: Tibor Selymesi; Antrenor secund: Daniel Florea; Antrenor portari: Cristian Brâneţ

Unirea Slobozia: Iosif-Dragut, Lazăr Gabriel, Bogdan Topor, Bucurica, Macare, Alexe Ionel, Soare Romeo, Toma Constantin, Marc Khalil, Ibrain.