FOTO Candidaţii au votat de dimineaţă

Au ieşit din case încă de la prima oră şi au fost printre primii care şi-au exprimat opţiunea prin vot.

Teodorescu voteaza

Teodorescu voteaza

Candidatul la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, deputatul Teodorescu Horia, a votat în secţia de votare din Babadag la primele ore ale dimineţii pentru „viitorul judetului Tulcea“.

„Am votat cu speranţă şi încredere, că, începând de astă zi, avem cu toţii şansa unui nou început. Toţi locuitorii judeţului Tulcea,  indiferent de opţiune politică, au dreptul să trăiască mai bine, au dreptul să creadă în viitor. Şi, mai mult decât orice, au dreptul, aş îndrăzni să spun, chiar obligaţia, de a-şi alege liderii în funcţiile publice aşa după cum doresc să trăiască. Eu multumesc tuturor tulcenilor pentru faptul că m-au ajutat să-i cunosc, m-au invitat in gospodăriile şi-n casele lor, m-au ajutat să înţeleg cu adevărat realitatea cotidiană în care care trăiesc,tot mai greu, în ultimul timp. Şi le mulţumesc că au ieşit la vot. Le mulţumesc tuturor acelor care au fost lângă mine în aceasta perioada de campanie, familiei, prietenilor, camarazilor, cetăţenilor din toate colţurile judeţului. Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate, oameni buni. Vreau să cred că judeţul Tulcea începe să-şi găsească, cu adevărat, calea spre dezvoltare“.

Teodorescu şi-a exprimat convingerea că numai alegătorii de bună credinţă ştiu ce au de făcut şi că este momentul să se facă dreptate.

Belacurencu votează

Belacurencu votează

Tot în această dimineaţă, Belacurencu Trifon, candidat pentru primăria municipiului, şi-a exprimar opţiunea la secţia de votare din incinta Teatrului Jean Bart. Acesta a venit al vot alături de soţia sa, Rodica Belacurencu.