FOTO: PNL A DEMARAT CAMPANIA ELECTORALĂ PRINTRE MORMINTE!

Reprezentanţii PNL Babadag au organizat o campanile electoral altfel, împărţind pomeni în pungi electorale în cimitirul din Babadag. Astfel, probabil invidioşi pe succesurile raportate de Dragnea în acest sector electoral, liberalii locali au dat iama printre morminte, în căutarea votanţilor încă vii.

Gestul ar fi fost altfel unul pur creştinesc, dacă pungile împărţite nu ar fi fost inscripţionate cu sigla PNL şi după cum se vede, preluate de la Organizaţia femeilor liberale Tulcea.

Dealtfel reprezentanţii organizaţiei liberale au recunoscut public faptul că acţiunea din cimitir a fost una politică: „Gestul, poate mai mult simbolic, a fost realizat la inițiativa lui Georgian Caraman (primarul oraşului Babadag) și a celorlalți membrii ai biroului permanent “.

În imagini se vede cum oamenii ce au venit în cimitir ca să pomenească şi să îngrijească mormintele celor dragi sunt asaltaţi de aşa zişii politicieni locali, care imortalizează momentul pentru a se lăuda apoi pe reţelele de socializare, în lipsa unor realizări concrete în domeniul edilitar.

Reacţiile au fost împărţite în comunitate, unii criticând nu neapărat gestul ci politizarea şi popularizarea lui în scop electoral, alţii fiind, ca de obicei, mulţumiţi de pomană primită.

P.S. Cârcotaşii au lansat chiar zvonul că în pungile împărţite în cimitir s-ar fi găsit şi coliva pe care era inscripţionat cu bomboane Cip îndemnul votaţi primar Caraman, însă acestea nu se confirmă.