FOTO: SARICHIOIUL A CÂŞTIGAT CUPA PESCĂRUŞUL!

Distracţie dar şi multă încrâncenare duminică pe terenul din Sarichioi acolo unde echipele din Frecatei, Cerna, Babadag şi cea locală au participat la Cupa Pescăruşul.
Toate meciurile au fost foarte disputate, orgoliile făcându-se simţite mai ales la finală dintre Sarichioi şi Babadag. Gazdele au trecut de Cerna iar Babadagul de Frecatei, în finala mică cei din Cerna reuşind să învingă Frecăţeiul.
Finală mare a avut de toate, goluri, intrări de campionatul Angliei şi spre deliciul spectatorilor, lovituri de departajare.
Aici primarul Caraman de la Babadag l-a imitat pe Grozav, încercând o scăriţă ca răspuns la „încurajările “tribunei, iar în final gazdele s-au impus şi au câştigat trofeul.
„Uite aşa am mai pierdut o duminică pe terenul de fotbal, am alergat, ne-am revăzut cu prietenii din celelalte comune. A fost o competiţie reuşită, ar trebui să facem mai multe astfel de evenimente, felicit toţi participanţi “a spus primarul Vitali Finoghen.
„Chiar sunt nişte evenimente frumoase aceste competiţii, cu rivalităţi istorice între unele echipe, cu tineri care chiar joacă frumos fotbal, lumea vine pe stadion, cred că vom organiza mai multe astfel de evenimente “a declarat şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT