FOTO: TURCOAIA A CÂŞTIGAT CUPA DOBROGEI!

Tulcenii de la Troesmis Turcoaia au câştigat în premieră Cupa Dobrogei la fotbal în sală, după ce duminică la prânz în sala Tomis au trecut în finala competiţiei de echipa City Express Constantă, cu scorul de 6-3. A fost ziua tulcenilor pentru că şi în finala mică, a fost câştigată de Luceafărul Slava Cercheză, care a trecut cu 6-5 de Ancoră Mangalia.
Finală mare a fost spectaculoasă, după ce la pauză a fost egal la doi, Troesmis a dominat copios repriză secundă şi a făcut spectacol pe teren, în timp ce primarul- manager Sandu Neculai a făcut spectacol pe margine.
„Suntem bucuroşi că ducem la Turcoaia Cupa Dobrogei, este o performanţă, felicit organizatorii şi pe băieţii din echipă, sunt momente de bucurie care te fac să mai uiţi de necazuri. Am jucat foarte bine, am crezut în echipa şi merită să sărbătorim acum, am luat şi Cupă, şi trofeele pentru cel mai bun portar şi cel mai bun jucător “a spus primarul Turcoaiei.
„Chiar sunt mândru, sincer, că am câştigat atât finală mică şi în special Cupa Dobrogei, colegii de la Constantă au recunoscut cu fair play că tulcenii au fost mai buni. E şi ăsta un semn că şi noi la Asociaţia Judeţeană Tulcea ne-am făcut treaba şi iată că echipele aduc şi rezultate. Fotbalul la sala este un fenomen spectaculos, la finală de la Tulcea sală a fost plină, lumea vine cu plăcere la aceste jocuri ce implică şi comunităţile lor, vom încerca să aducem cât mai multe echipe la astfel de turnee, şi de ce nu să facem un turneu regional mult mai mare “a declarat preşedintele Petre Badea.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT!