Furt în plină zi în Piața Civică

Astăzi, în jurul orei 12.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aflați în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona de desfășurare a evenimentului Maratonul Vaccinării, respectiv Piața Tricolorului din municipiul Tulcea, au fost sesizaţi de către o femeie, care a reclamat faptul că i-a fost smulsă, de către un minor, poșeta ce conținea mai multe carduri bancare, cardul de identitate și suma de 150 de lei.

Femeia a declarat jandarmilor faptul că se afla în parc cu copilul, când la un moment dat, i-a fost smulsă poșeta de către un minor, ce purta un tricou galben și care s-a făcut nevăzut, fugind de la fața locului.

În urma sesizării, jandarmii au efectuat imediat verificări în zonă, reușind să găsească poșeta aruncată în zona Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Jandarmii au restituit femeii poșeta, cardul de identitate și celelalte carduri, însă aceasta nu a intrat în posesia integrală a bunurilor, deoarece suma de 150 lei nu a mai fost găsită în poșetă.

Au fost întocmite actele de constatare a infracțiunii de furt, în continuare, efectuându-se verificări pentru stabilirea identității bărbatului în cauză și luarea măsurilor legale.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine ori de câte ori se află în situații dificile.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL