Gala Fotbalului Tulcean, la ediţia a treia

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, George Şişcu, a participat, joi după amiază, la Gala Fotbalului Tulcean, eveniment ajuns la a treia ediţie, organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

 Invitaţii au avut parte şi de colinde: la începutul galei cu cântat copiii din Hamcearca, după care şi cei de la Baladele Deltei au venit să colinde pentru participanţii la Gala Fotbalului Tulcean.

„Este de apreciat ideea Asociaţiei Judeţene de Fotbal de a aduce la un loc toţi factorii implicaţi în ceea ce priveşte „sportul rege“: sportivi, arbitri, antrenori, reprezentanţi ai instituţiilor cu activitate în domeniul sportiv, primari. Vreau să îi felicit pe cei care au avut iniţiativa şi au organizat, şi în acest an, un eveniment în care să îi aducă în prim plan pe cei care au fost cei mai buni. Este foarte important că, la final de an, eforturile şi rezultatele factorilor implicaţi în fotbal sunt contabilizate şi apreciate“, spune George Şişcu, vicepreşedinte al CJ Tulcea.

În cadrul galei au fost premiaţi cei mai buni, pe categorii: antrenori, arbitri, fotbalişti (seniori şi juniori), preşedinţi, delegaţi şi sponsori, primari, plus, la „diverse“  foşti fotbalişti, oficiali, fairplay (premiu pentru echipe).