GALERIE FOTO: CANDIDATUL TĂRICEANU LA TULCEA

Candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu a efectuat vineri o vizită electoral în judeţul Tulcea, împreună cu reprezentanţii Partidului Liberal Reformator.

Preşedintele Senatului a vizitat două obiective economice din Văcăreni şi Isaccea, o fabrică de confecţii din Tulcea, a avut o scurtă întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, iar după conferinţa de presă a participat la o întâlnire cu simpatizanţii la sala Mihail Kogălniceanu, întâlnire la care au ajuns aproximativ două sute de tulceni.

„Am o ambiție, să văd proiectul inițiat în anul 2008, când eram premier, Strategia Dunării, prinzând contur, cu cât mai multe domenii enunțate atunci în Decalogul Dunării, o lucrare pe care am făcut eu, nu consilierii mei. Județul Tulcea ar trebui să fie unul din primii beneficiari ai fondurilor pe care ce le alocă CE pe Strategia Dunării. Sunt nu mai puțin de 10 domenii enunțate, mergând de la infrastructură fizică până la proiecte de refacere a navigabilității Dunării, a habitatelor natural “a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT