GALERIE FOTO: LICITAŢIE CARITABILA LA CASA AVRAMIDE

Organizatorii merita felicitari

Organizatorii merita felicitari

Art Café Casa Avramide a găzduit ieri un eveniment caritabil organizat de doamna deputat Neviser Zaharcu şi Organizaţia de Femei a PSD Tulcea, eveniment ce a vizat acordară unui ajutor unui copil aflat în suferinţă.
Cosmina Ioana Vancea are 6 ani şi a fost diagnosticată cu tumora medulară ce porneşte de sub trunchiul cerebral până în zona coloanei cervicale. În România niciun medic nu şi-a asumat riscul unei operaţii atât de dificile, dar şansa a venit din Germania, iar tatăl copilei a spus ieri că situaţia este mult mai bună după intervenţie, după ce a reuşit să strângă aproximativ 50.000 de euro cu ajutorul oamenilor de bine.
Cei prezenţi la eveniment au ascultat un scurt concert oferit de elevi ai Liceului de Artă George Georgescu după care au achiziţionat picturi, banii fiind donaţi familiei Cosminei.
„Astăzi am dovedit că suntem înzestraţi cu cel mai frumos gest uman: DĂRUINŢA! Mulţumesc prietenilor, colegiilor Cabinetului Parlamentar – Deputat Zaharcu Neviser, Ofsd Tulcea Psd Tulcea talentaţilor tineri de la Liceul de Artă George Georgescu, gazdei Icem Tulcea, artiştilor Eugenia Barau, Vasile Drăguşanu, Aftinia Vasile, Panait Vlahos, Jean Maurice Francois, pentru donaţiile făcute! Cu toţii, astăzi am dăruit pentru un zâmbet! “a spus la final doamna deputat Zaharcu.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI