GALERIE FOTO: TULCENII AU PIERDUT SUPERCUPA!

Dobrogenii şi-au împărţit pe teren cele două reprize,disputate azi de la ora 18 la Sala Sporturilor din Tulcea, oaspeţii de la CLUB 29 Constanta dominând clar prima parte în timp ce tulcenii de la MARIX au câştigat doar repriza secundă, cu 1-0. Cum oaspeţii au marcat însă de trei ori fără să primească gol în prima repriză, scorul final consimţit de arbitrii în prima finală a Supercupei a fost MARIX Tulcea- CLUB 29 Constantă 1-3.
Cu fotbalist de renume precum Marian Popa şi Cosmin Pascovici pe teren, oaspeţii au fost o stâncă prea tare pentru tulceni, care au vrut mult dar au reuşit puţin, „beneficiind “şi de accidentarea lui Iamandi, la scurt timp după începerea reprizei secunde.
Cele două echipe au fost premiate de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, omologul sau constănţean Vasile Mihu şi primarul Constantin Hogea.
„A fost un eveniment reuşit spun eu dar şi prietenii de la AJF Constanta, un spectacol agreabil, cu spectatori mulţi, sper să dezvoltăm această competiţie pe viitor pentru ca fotbalul, chiar şi în sală, naşte pasiuni şi competiţie “a declarat la final preşedintele Petre Badea.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA MECI!