Georgescu: „Da, vreau să candidez!“

Victor Georgescu

Victor Georgescu

Victor Georgescu, președinte al Organizației Județene de Tineret a PDL Tulcea și-a prezentat ieri în cadrul unei conferințe de presă proiectele politice, după ce recent a fost numit ca responsabil de activitatea din Colegiul numărul 4, zona Babadag.

„Mă bazez pe sprijinul organizațiilor din acest colegiu.Obiectivul fixat este câștigarea a zece din cele șaisprezece primării din colegiul numărul patru, ținta cea mai importantă find Primăria Babadag, acolo unde avem un candidat cu șanse reale, pe Iordan Năstase.

Georgescu a confirmat faptul că va candida, după parcurgerea etapelor prevăzute în statut, pentru un post de deputat la alegerile de la toamnă.

„Am intrat în politică pentru a ajuta comunitatea, nu am nevoie de funcții sau alte avantaje.La alegerile locale nu voi candida, însă îmi doresc să intru în lupta pentru un post de deputat în colegiul numărul patru, la toamnă.E și un exemplu că tinerii din PDL, dacă se implică, au o șansă să ajungă sus, nu sunt simpli lipitori de afișe“ a mai declarat Victor Georgescu.