Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Grupare infracțională formată din patru tulceni, destructurată de poliţişti. Ei ar fi autorii unei serii de furturi şi tâlharii în municipiu! Grupare infracțională formată din patru tulceni, destructurată de poliţişti. Ei ar fi autorii unei serii de furturi şi tâlharii în municipiu!
Polițiștii tulceni au reținut 4 membri a unei grupări infracționale, bănuite de comiterea unei tâlhării și a mai multor infracțiuni de furt din societăți... Grupare infracțională formată din patru tulceni, destructurată de poliţişti. Ei ar fi autorii unei serii de furturi şi tâlharii în municipiu!

????????????????????????????????????

Polițiștii tulceni au reținut 4 membri a unei grupări infracționale, bănuite de comiterea unei tâlhării și a mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale

În perioada iulie – octombrie 2017, la nivelul Poliției Municipiului Tulcea au fost înregistrate 5 infracțiuni de furt din societăți comerciale, o tentativă de furt din societate comercială și o tâlhărie. Au fost vizate societăți comerciale situate la marginea orașului. Prejudiciul se ridică la 22.500 lei și 500 euro.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au identificat patru bărbați din municipiu, cu vârstele cuprinse între 20 și 23 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

DSC_9445_censoredÎn dimineața zilei de 10.10.2017, în baza autorizațiilor de percheziție emise de instanță, au fost efectuate 5 percheziții la domiciliile a 5 persoane (cei patru bărbați și o rudă a acestora), unde au fost identificate bunuri susceptibile a proveni din furturi, care au fost ridicate de polițiști în vederea lămuririi provenienței acestora.

La percheziții au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Secției 1 Poliție Rurală Tulcea.

În aceeași zi, cei patru bărbați la domiciliile cărora au fost efectuate perchezițiile au fost reținuți pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe de reținere, Judecătoria Tulcea dispunand arestarea a doi dintre ei si arest la domiciliu pentru alti doi.

La desfășurarea perchezițiilor, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.