Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Prima femeie guvernator a fost instalată oficial în funcţie astăzi în prezenţa ministrului secretar de stat Cristian Apostol.Viorica Bâscă nu a avut prea multe...

Prima femeie guvernator a fost instalată oficial în funcţie astăzi în prezenţa ministrului secretar de stat Cristian Apostol.Viorica Bâscă nu a avut prea multe de declarat, anunţând că urmează să se pună la punct cu problemele instituţiei.

Viorica Bâscă,noul guvernator al ARBDD

Viorica Bâscă,noul guvernator al ARBDD

Deloc vorbăreaţă,doamna Viorica Băscă a venit în faţa presei cu anunţuri clasice la instalarea guvernatorilor,auzite deja de multe ori. Se va concentra pe întocmirea unui Regulament de organizare intern,semn că până acum în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării nu prea a fost ordine, apoi va avea de pus la punct celebrele planuri de management,situaţia privind clasica lipsă de personal,etc

Cum fiecare guvernator serios, la preluarea mandatului,aruncă la gunoi toate vechile situaţi,noul guvernator va relua întâlnirile şi dezbaterile pe tema taxelor încasate pe teritoriul ARBDD,despre care deocamdată nu se poate exprima,deoarece chiar nu are un punct de vedere!

„Nu am un punct de vedere pe care să-l pot motiva“ a declarat astăzi guvernatorul Viorica Bâscă, in cadrul unei conferinţe de presă de prezentare.

Reprezentantul Guvernului, Cristian Apostol, a precizat că şi noul guvernator are un termen stabilit pentru a pune lucrurile pe roate în instituţie,acesta fiind de şase luni.

Printre aspectele ce trebuiesc puse la punct se numără strategia de management, combaterea braconajului dar şi rezolvarea situaţiei taxelor,motivul concret al „demisiei“ fostului guvernator Baboianu. De menţionat că deşi calificat drept  artizanul acestei mutări, preşedintele Consiliului Judeţean Victor Tarhon a lipsit de la prezentarea oficială.