GUVERNATORUL MUȘETESCU, MARELE GHINION AL DELTEI: „Marele nostru noroc e că nu mai sunt mistreţi! “

Guvernatorul, un fel de terminator al Deltei Dunarii

O declarație absolut aberantă, ce pare ireală, a fost făcută chiar de guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin Mușetescu, cel numit de guvernul PSD/ALDE să protejeze flora și fauna deltaică.
” Marele nostru noroc e că nu mai sunt mistreţi. Este un noroc pentru că, pe cale naturală, s-a rezolvat ceea ce noi doream să soluţionăm cu puşca”, a afirmat pentru Agerpres guvernatorul Rezervaţiei, legat de vânătoarea de extracție din zona Deltei Dunării.
De altfel, guvernatorul care s-a remarcat deocamdată doar prin deplasările internaționale la simpozioane şi consumul de combustibil pentru deplasarea săptămânala la domiciliul de la București, ar putea avea şi alte motive similare de bucurie.
De exemplu, guvernatorul ar putea declara și că marele noroc în lupta cu braconierii este faptul că Delta Dunării nu mai are pește, că natura este mult mai protejată deoarece mai toate canalele și lacurile sunt colmatate în lipsa unor proiecte, iar faptul că la porțile tării bate iar gripă aviară, poate fi privită ca o ușurare de către guvernatorul care ar putea declara satisfăcut că marele nostru noroc e că vom rămâne și fără păsări.
Desigur, principalul succes așteptat, după măsurile aberante implementate sau propuse de „Mușețel “, fost vicepreședinte al Asociației Salvați Dunărea și Delta, este momentul în care delta va aparține doar unor anumite firme și vor putea anunța satisfăcuţi că „marele nostru noroc este că nu mai sunt localnici în zonă “!