HALUCINANT: GUVERNATORUL DELTEI ACUZĂ TULCENII DE RĂSPÂNDIREA PESTEI PORCINE!

Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin Mușetescu a declarat că oamenii, în speță tulcenii, ar fi vinovați pentru răspândirea pestei porcine africane. Deasemenea, reprezentantul guvernului PSD/ALDE, cu rang de subsecretar de stat, a luat apărarea apărarea șacalilor și mistreților care au invadat Delta Dunării, deși localnicii reclama agresiunile acestora asupra animalelor domestice și alte pagube materiale.
„După părerea mea, nu mistreţul este răspunzător de explozia pestei porcine africane în toate teritoriile. Vinovat este omul. Oamenii au sacrificat porcii în focare şi au plecat să valorifice carnea. Unii au fost prinşi, iar alţii, nu”, a declarat pentru AGERPRES guvernatorul RBDD, Mălin Mușetescu.
„Dacă nu facem ordine în creşterea haotică a animalelor în Deltă, pe domeniul public, şi împuşcăm doar mistreţii şi şacalii, eliminăm doar jumătate din cauză “a mai precizat guvernatorul Mușetescu.
Malin-Matei Musatescu, scrie mass media, numit în funcţie de către Sorin Grindeanu, a realizat în decembrie 2016, înainte de alegeri, un interviu slugarnic cu Liviu Dragnea despre pescuit. Apoi, interviul a fost şters.
„Specialist “în problemele deltei, absolvent al Academiei de Teatru și Film,
Guvernatorul Mușetescu este fondator al asociaţiei Salvaţi Delta alături de fostul guvernator Liviu Mihaiu.