Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Cu  un limbaj adecvat șantierelor patriei și probabil singurul înțeles de „Doreii“ locali ce își fac veacul de ceva vreme pe faleza Dunării, miercuri...

Cu  un limbaj adecvat șantierelor patriei și probabil singurul înțeles de „Doreii“ locali ce își fac veacul de ceva vreme pe faleza Dunării, miercuri la orele prânzului primarul Constantin Hogea a adresat un mesaj de bine din partea tuturor tulcenilor unei firme ce se târăie cu lucrările de muuult timp.

„Stați ca boschetarii în loc să munciți, ********%%  ***** *******, bine că goniți cu mașinile pe faleză, poate mai călcați pe cineva dobitocilor, f******* de m********* abia aștept să dispăreți cu Pfeiferu vostru cu tot din Tulcea“ etc, a continuat recitalul primarului care i-a lăsat cu gura căscată pe muncitorii ce nu sforăiau la aceea oră la umbră.

„Și când am venit primar de la catedră ce frumos vorbeam, uite ce au făcut atâția ani de ședințe cu constructorii“ a concluzionat  cu tristețe primarul, care totuși a fost admirat de câțiva pensionari aflați pe faleză.

Totuși, imaginile cu „eforturile“ depuse de muncitori sunt concludente…..