Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA A LUAT-O RAZNA LA BĂTRÂNEŢE HOGEA A LUAT-O RAZNA LA BĂTRÂNEŢE
Ani de zile primarul Hogea a avut o strategie funcţională- s-a ţinut cât mai departe de politica vizibilă. Pe cât posibil a fugit de... HOGEA A LUAT-O RAZNA LA BĂTRÂNEŢE
Ciudat, primarul a început să alerge după funcţii politice

Ciudat, primarul a început să alerge după funcţii politice

Ani de zile primarul Hogea a avut o strategie funcţională- s-a ţinut cât mai departe de politica vizibilă.

Pe cât posibil a fugit de tablourile clasice cu „ciolănarii“ care se îngrămădesc deobicei la pozat cu orice lider de partid de la centru aterizează în provincie, pentru a avea cu ce se lăuda la ei în sat la cârciumă sau pe facebook. Hogea a apărut rareori alături de Băsescu,mai rar alături de Boc.

Atent şi prevăzător, s-a lepădat de perdantul Tarhon, care s-a scăldat în lumina reflectoarelor alături de Udrea şi Boc până a făcut poc.

Recent s-a căţărat în funcţia de preşedinte PDL, mai mult ca să arunce de acolo o privire triumfătoare fostului preşedinte, să-i dea lovitura de graţie celui ce ani de zile s-a crezut şeful său politic.

Uşor, se pare că a început să-i placă, şi, zilele trecute, la o cină de seară, că de, nu mai e PDL partidul în care să se mai bată lumea pe funcţiii, ci mai degrabă pe bilete de avion  în ţări fără acord de extrădare, Hogea s-a trezit şi preşedinte al aleşilor locali portocalii. Dacă îl întrebi la ce foloseşte, nici el nu ştie….

Acum s-a trezit în prag de alegeri parlamentare să o laude în gura mare pe Elena Udrea, care vezi Doamne, ar fi meritat un colegiu la Tulcea, spune Hogea, pentru că datorită ei ar fi apărut în Tulcea nişte locuinţe ANL, un bazin de înot, etc.

Pai nea primare,eşti cam curvă sau amnezic!

Nu tot matale şi lăudatorii matale urlau cât îi ţineau ovarele acu câteva luni, în campania de la locale, că Hogea a făcut locuinţe, că Hogea a făcut bazin, acu gata, le dai de pomană pe o blondă marinată?

Aşa e după ce ai fraierit din nou electoratu, ce mai contează, acu poţi să recunoşti că ţi-ai asumat meritele alteia, că aşa-i în politică, localele au trecut, patru ani mandatul merge, ce mai contează.

Contează însă erodarea, funcţiile din PDL, partidul care a ucis bătrâni, a omorât profesori şi a sinucis funcţionari, alăturarea cu parlamentari locali care au dormit patru ani şi au conturile pline de bani, cum ar fi Bara şi Stroe,asocieri ce te  duc spre parcul rece.

Nu uitaţi că diferenţa între cei care l-au votat pe primarul Hogea şi cei care au votat alţi candidaţi este unu foarte mică, de doar 2075 de voturi! Exact,luaţi de calculaţi. O diferenţă pe care funcţiile din PDL şi o nouă campanie, fie ea şi de complezenţă, marca PDL, se va evapora fără probleme, dacă nu s-a şi evaporat deja…