HOGEA A PIERDUT CONSILIUL LOCAL!

 După cum am anunţat încă de acum o săptămână (Ghionu rămâne viceprimar! Hogea poate pierde iar puterea) Ovidiu Ghionu rămâne viceprimar al municipiului iar PDL a pierdut din nou controlul în Consiliul Local Tulcea!
O nouă alianţa ad-hoc formată din consilierii USL şi cei doi excluşi din PPDD, Ghionu şi Chiriac, a preluat controlul, inducând panica în rândul oamenilor lui Hogea.
Conform strategiei puse la punct, noua majoritate a respins astăzi ordine de zi propusă, astfel încât şedinţa s-a terminat înainte de a începe practic, spre surprinderea celor ce manevraseră altfel jocul cu doar o oră înainte de începere, în biroul primarului Hogea.
Urmează zile grele pentru fosta putere PDL, cu preconizate schimbări importante, cum ar fi un nou viceprimar USL alături de Ghionu, schimbarea unor consilii de administraţie, directori de societăţi din subordinea C.L. Tulcea şi multe altele.
Vizibil îngrijorat, Hogea a atras atenţia că dacă situaţia de astăzi se vă repete încă o dată (n.a. în fapt eronat, legea prevăzând dizolvarea de drept după trei întruniri în care nu au fost aprobate hotărâri) vom avea noi alegeri!
O fi bine, o fi rău, depinde pentru cine…

PSD NU AR VREA ANTICIPATE

Conform preşedintelui organizaţiei municipale a PSD Tulcea scopul acestei manevre politice nu este neapărat provocarea de alegeri anticipate.
„Deşi în acest moment poate am fi avantajaţi scopul nostru nu este neapărat dizolvarea Consiliului Local şi alegerile anticipate. Suntem dispuşi la discuţii, să găsim o soluţie echilibrată în favoarea populaţiei. Sigur că este un semnal pentru primarul Hogea, care a crezut mereu că decide de unul singur, trebuie să înveţe să negocieze, să discute, să colaborăm în cazul proiectelor benefice tulcenilor. Vrem doar să dăm o lecţie, proiectele urgente se vor aproba în şedinţe extraordinare dacă este cazul. Desigur, dacă Hogea şi PDL nu se vor gândi la binele tulcenilor, mergem şi la alegri anticipate, asta este “a spus Valcu Stoian.
PANICĂ LA PDL
Imediat după eşecul înregistrat primarul Hogea a convocat consilierii PDL într-o şedinţă în sala 7 a Primăriei, pentru a căuta soluţii. Acolo s-a lăsat cu reproşuri şi acuze inclusiv la adresa celor ce au „şifonat “manevrele pregătite pentru alungarea consilierilor incomozi Ghionu şi Chiriac.
MAI MULTE DESPRE CULISELE ACESTEI LOVITURI ÎNCASATE DE PRIMARUL HOGEA, CITIŢI MÂINE PE ZIARULDETULCEA.RO!