Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA A RĂMAS DOAR CU VOTURILE MAJORITĂȚII PSD: LIBERALII AU BOICOTAT PROIECTELE PRIMARULUI! HOGEA A RĂMAS DOAR CU VOTURILE MAJORITĂȚII PSD: LIBERALII AU BOICOTAT PROIECTELE PRIMARULUI!
Consilierii locali PNL au realizat în noiembrie 2018, la doi ani și ceva după alegeri, că primarul Constantin Hogea nu mai este șeful lor.... HOGEA A RĂMAS DOAR CU VOTURILE MAJORITĂȚII PSD: LIBERALII AU BOICOTAT PROIECTELE PRIMARULUI!

Consilierii locali PNL au realizat în noiembrie 2018, la doi ani și ceva după alegeri, că primarul Constantin Hogea nu mai este șeful lor. În ședința Consiliului Local de azi consilierii liberali s-au abținut la vot la  proiectele inițiate de primarul Constantin Hogea, acesta primind doar voturile consilierilor PSD, plus cele ale reprezentanţilor PMP și ALDE.
Acest gest decis de conducerea PNL Tulcea este unul în semn de protest față de modul în care executivul, mai exact Hogea, tratează inițiativele consilierilor liberali. Aici ar fi de spus că și inițiativele consilierilor PSD sunt tratate tot cu sictir de primar, dar consilierii social- democrați nu au avut niciodată capacitatea de a rezista păna la capăt la un boicot împotriva primarului, de cele mai multe ori răzgândindu-se după o clasică pauză de 5 minute…
Astfel, în premieră, liberalii s-au abținut de la vot la toate proiectele de pe ordinea de zi, mai puțin cel legat de acordarea unor burse pentru elevii tulceni, acest gest consfinţind practic despărţirea liberalilor de fostul lor șef Constantin Hogea.