Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA A SEMNAT! PE CINE SUSȚINE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE HOGEA A SEMNAT! PE CINE SUSȚINE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE
Primarul Constantin Hogea a semnat ieri pentru susținerea candidatului independent al mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion. Caravana, România MARE în Europa’’ a... HOGEA A SEMNAT! PE CINE SUSȚINE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Primarul Constantin Hogea a semnat ieri pentru susținerea candidatului independent al mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion. Caravana, România MARE în Europa’’ a ajuns ieri în județul Tulcea pentru a colecta semnături în vederea înscrierii în cursa electorală din luna mai.
„Noi independenții trebuie să ne ajutăm între noi, dacă tot suntem orfani politic. În plus, am o afinitate pentru această temă pe care o susțin că orice roman – unirea Basarabiei cu România, îi urez succes acestui băiat, am semnat cu inimă deschisă pentru candidatura lui “a declarat primarul Constantin Hogea, care a mers ieri în Piaţa Civică în mijlocul echipei ce colecta semnături.
Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.