Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA, ANUNȚ DESPRE O NOUĂ CANDIDATURĂ LA PRIMĂRIE! HOGEA, ANUNȚ DESPRE O NOUĂ CANDIDATURĂ LA PRIMĂRIE!
  Primarul Constantin Hogea își va ține în suspans potențialii contracandidați la funcția de primar al municipiului, până în ultima zi în care își... HOGEA, ANUNȚ DESPRE O NOUĂ CANDIDATURĂ LA PRIMĂRIE!

 

Primarul Constantin Hogea își va ține în suspans potențialii contracandidați la funcția de primar al municipiului, până în ultima zi în care își va putea depune candidatura, în 2020.
„Ca independent, nu am timp de jocuri politice și nici nu am nevoie de așa ceva. Mai avem destul timp, deși văd că unii se epuizează deja. Veți vedea în ultima zi în care se vor putea depune candidaturile, în douăzeci douăzeci, cum se spune “ ne-a declarat primarul Constantin Hogea.
În 2016, Hogea a fost ultimul candidat la primărie care și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal, din postura de independent.
La momentul de față, în municipiu, doar PNL Tulcea a demarat o procedură pentru desemnarea oficială a unui candidat pentru funcția de primar, candidatura pentru care se luptă președintele Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița, și fostul senator Octavian Motoc.