Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA, JIPA, DEMISIA! PRIMĂRIA CURĂŢĂ PIAŢA CIVICĂ, ÎN TIMP CE RESTUL ORAŞULUI E UITAT HOGEA, JIPA, DEMISIA! PRIMĂRIA CURĂŢĂ PIAŢA CIVICĂ, ÎN TIMP CE RESTUL ORAŞULUI E UITAT
Conducerea Primăriei a scos duminica în stradă zeci de muncitori de la Servicii Publice pe care i-a direcţionat în centrul oraşului, chiar în Piaţa... HOGEA, JIPA, DEMISIA! PRIMĂRIA CURĂŢĂ PIAŢA CIVICĂ, ÎN TIMP CE RESTUL ORAŞULUI E UITAT

pccConducerea Primăriei a scos duminica în stradă zeci de muncitori de la Servicii Publice pe care i-a direcţionat în centrul oraşului, chiar în Piaţa Civică!
Mai exact, în timp ce tulcenii protestau de zor că străzile au fost date uitării, cei din fruntea Primăriei au decis că e mai importantă imaginea şi că Piaţa Civică este primul loc din oraş ce trebuie curăţat de zăpadă, asta deşi afară încă viscolea.
Principiul după care s-au ghidat politicienii din fruntea Primăriei, care au uitat să fie mai întâi gospodari şi apoi politicieni, a fost că foarte mulţi oameni vor ieşi la plimbare, la sanie, să îşi facă poze în Piaţa Civică,iar cei care au nevoi, drumuri de făcut, de mers la muncă sau au ghinionul să nu locuiască în zona centrală, mai pot aştepta.
În aceste condiţii, solicităm conducerii Primăriei să facă public numele celui care a luat decizia aceasta, că Piaţa Civică este un obiectiv prioritar la deszăpezire, în timp ce străzile şi trotuarele gem de zăpadă. Acest imbecil ar trebui dat afară imediat, oricare ar fi numele lui sau functia. Dar cum sângele apa nu se face şi mafia greu se desface, se va miza iar pe faptul că tulcenii au memorie scurtă şi vor uita după câteva spectacole gratuite şi alte chermeze ce sunt organizate de Primărie.