Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Elegant ,primarul Constantin Hogea l-a sfătuit pe vecinul de instituție să se descurce singur în campanie, după ce în urmă cu patru ani l-a...

Elegant ,primarul Constantin Hogea l-a sfătuit pe vecinul de instituție să se descurce singur în campanie, după ce în urmă cu patru ani l-a cam plimbat de mână prin oraș contribuind decisive la câștigarea de câtre acesta a mandatului de președinte al Consiliului Județean.

„ Deci domnul Tarhon nu este la primul mandat de re­pre­zentant al administraţiei publi­ce locale. Domnia sa are un mandat de preşedinte cu nişte rea­lizări care trebuie scoase în evidenţă, are o expertiză care cred că poate fi, eu ştiu, susţinută şi pusă în valoare de domnia sa. Politic, dacă mă întrebaţi, are o funcţie de vizibilitate naţională, este vicepreşedintele partidului pe plan naţional. Deci, chiar nu ştiu dacă domnul Tarhon are nevoie de susţinerea primarului. Nu cred. Dar, repet, echipa de la Consiliul Judeţean are un mandat în spate şi cred că are puterea să apară în faţa electoratului fără ca să fie nevoie să fie şi primarul pe lângă ea”a declarat primarul Constantin Hogea.

Practic, primarul Hogea a ținut să-i aducă aminte lui Tarhon, subtil, faptul că un adevărat lider trebuie să aducă voturi, nu să le cerșească primarilor din județ în schimbul unor locuri eligibile la diverse proiecte sau a unor bani dați la rectificările bugetare.