Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ani de zile primarul Hogea s-a crezut intangibil, o Alba ca Zăpada în țara piticilor,rechinașul din acvariul de la Eco Muzeale sau măgarul între...

Ani de zile primarul Hogea s-a crezut intangibil, o Alba ca Zăpada în țara piticilor,rechinașul din acvariul de la Eco Muzeale sau măgarul între oi. Nu suferă să îl atingi decât cu vorbe dulci, diplome, temenele, ca pe un mic pașă de târg prăfuit. L-am recunoscut demult drept primar second hand, ca pe o nouă specie de nesimțit, a crezut că sperie pe cineva cu instanța, am câștigat deci am avut dreptate.

După cum au constatat și dușmanii dar și cei apropiați, de ceva vreme Hogea suferă de suficiență, de automulțumire și toate astea duc la neglijență. Așa a căzut și Al Capone dar și alți intangibili, care probabil au încasat spăgi de milioane de euro dar au picat pentru cârnați și palincă….

Din păcate pentru el și din fericire pentru alții, primarul Hogea s-a alterat atât de mult pe valurile puterii încât pare că și-a pierdut instinctul de conservare. Faptul că a fost prins cu cioara vopsită de Agenția de Integritate nu este decât un semnal. Firav deocamdată, sub aspect juridic, dar semnal cu direcție. Dacă în scurt timp DNA și Parchetele vor redeveni independente, vor fi mai multe probleme, cu siguranță.

În fața acestor prevestiri, primarul Hogea nu dă semne că ar reveni la realitate,crezând în continuare că unii nu au ochi pentru un tărg prafuit și un primar la fel. Iată că greșește, că au început să aibă. Cu toate acestea, Hogea continuă să se ocupe , la nivelul lui macro, de mici mizerii de cartier, acesta fiind probabil nivelul lui real de gândire și manifestare. În loc să dea dovadă că măcar pe ultima sută de metri vrea să lase ceva în urmă, nu doar gropi și pavele găurite, Hogea, cu mentalitate de mic găinar de la sat, se ocupă cu eternele prostii electorale, de mare amploare, cum ar fi asmuțirea polițiștilor comunitari pe cei care se ocupă de campanie, crede încontinuare că deține o Primărie personală și că poate semna certificate de urbanism doar dacă vrea el, și nu legea, etc.

Nu e bine domnule primar, nu e bine……