Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA, PRIMAR USL! HOGEA, PRIMAR USL!
Aflat în procedura de divorţ politic după mai multe neînţelegeri cu partenerii de la PPDD primarul Hogea a găsit un sprijin neaşteptat la USL.... HOGEA, PRIMAR USL!

Aflat în procedura de divorţ politic după mai multe neînţelegeri cu partenerii de la PPDD primarul Hogea a găsit un sprijin neaşteptat la USL.
Astfel, proiectele iniţiate de primarul Hogea şi introduse pe ordinea de zi a ultimei şedinţe extraordinare de Consiliu Local au trecut cu votul a şase candidaţi de la USL, în condiţiile în care cei trei consilieri de la PPDD nu au votat încercând să-i arate primarului că nu poate „guverna “oraşul fără sprijinul lor. Aşa cum anticipăm încă de acum câteva săptămâni, scăparea rimarului a venit de la consilierii USL, care au votat favorabil rectificarea bugetului şi ce era mai important, achiziţionarea de servicii juridice de către Direcţia de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului, serviciu gestionat de PPDD.
În aceste condiţii nu este exclus ca în scurt timp să avem la Primărie un nou viceprimar USL, care să îl înlocuiască pe cel de la PPDD!
La fel de adevărat este şi faptul că mulţi tulceni, inclusiv din cadrul USL, considera că singura şansă de a prelua Primăria Tulcea este… preluarea primarului Hogea, care, stie toata lumea, are o relatie buna cu presedintele Consiliului Judetean,Horia Teodorescu.