HOGEA, REPLICĂ PENTRU „MUNICIPALA “P.S.D.: „AU ÎNCEPUT PREA DEVREME CAMPANIA ELECTORALĂ. SPER SĂ ÎȘI REVINĂ… “

Primarul Constantin Hogea răspunde scurt criticilor aduse de consilierii locali PSD și viceprimarul Andaluzia Luca, după ce a fost acuzat de aceștia că le pune piedici în activitatea desfăşurată în cadrul Primăriei și Consiliului Local.
„Nu comentez anumite frustrări personale, fie ele și politice. Vreau doar să le spun că au început prea devreme campania electorală, în lipsă de alte ocupații serioase. Vreau să vină cu o singură adresă, act oficial, propunere de proiect în folosul comunității tulcene, pe care să scrie respins și să figureze semnătura mea. Nu există așa ceva! În rest, le urez să vină cu cât mai multe proiecte și să lase fuga după cules lauri din munca altora.Pe facebook e ușor, în realitate, comunicarea organizațională e altă mâncare de pește, se învață în instituțiile publice, cu muncă, cu răbdare, eu le urez succes și spor la muncă și sincer sper să revină la realitate “ne-a declarat primarul Constantin Hogea.
După aproape doi ani de zile de tentative de coabitare, conflictul surd dintre majoritatea din Consiliul Local, viceprimarul Andaluzia Luca, pe deoparte, și primarul Constantin Hogea și aparatul propriu din Primărie, de cealaltă parte, este recunoscut public, oficial.
„În Primăria Tulcea, voia primarului este lege și nu legea este voia primarului! În cele trei mandate, primarul a avut grijă să-și angajeze în primărie doar oameni care să facă doar voia lui, oameni angajați nu pe criterii de competență ci în funcție de aportul fiecăruia la bunăstarea primarului. Frustrarea lui Anca Suhov are la bază interdicția ce mi s-a impus, de către primar, de a mai vorbi cu cei de la Gospodărire comunală, angajați ai primăriei pe motiv că-i deranjez. La asta s-a ajuns în primăria Tulcea. Totul este la voința primarului, voință ce s-a născut din sugestiile angajaților obedienți, dar, după părerea mea, incompetenți sau fără demnitate. Fără a mai dezvolta subiectul, spun doar că funcţionarilor publici din primărie le este teamă să aibă o opinie, le este teamă să spună NU sau DA… hilar, nu?! Libertatea de exprimare este un drept fundamental al individului. Mie îmi pare amuzant cum, văzând că unii ne facem treaba, fapt ce, probabil, încurcă socotelile primarului și adversarilor noștri politici, se aruncă pe facebook, spre exemplu, cu noroi.. Dar tulcenii simpli nu știu aceste dedesubturi, nu știu că x și y, abonați la banii publici, prin postările lor, de fapt, își apără sursa de venit și nu e interesat, câtuși de puțin, de oraș și de tulceni. Noi, consilierii Consilieri Locali PSD 2016-2020, poate nu suntem perfecți, însă încercăm din răsputeri să ne onorăm promisiunile făcute, să ne facem treaba! E adevărat că nu reușim mereu, că facem și greșeli, însă, judecând după reacția tulceanului simplu, cel care contează, spunem noi că ne descurcăm mai mult decât onorabil, ceea ce sperie și deranjează!” a scris viceprimarul Andaluzia Luca, pe pagina de socializare.