Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

FOTO: HOGEA, RIDICAT DE PROCURORII DNA! PRIMARUL AR FI LUAT MITĂ DE LA UN OM DE AFACERI FOTO: HOGEA, RIDICAT DE PROCURORII DNA! PRIMARUL AR FI LUAT MITĂ DE LA UN OM DE AFACERI
Primarul Constantin Hogea şi soţia acestuia au fost ridicaţi de la locuinţa de pe strada Libertăţii, îmbarcati în duba şi transportat la sediul DNA... FOTO: HOGEA, RIDICAT DE PROCURORII DNA! PRIMARUL AR FI LUAT MITĂ DE LA UN OM DE AFACERI

Primarul Constantin Hogea şi soţia acestuia au fost ridicaţi de la locuinţa de pe strada Libertăţii, îmbarcati în duba şi transportat la sediul DNA Galaţi.

Mascaţii şi procurorii au ajuns la locuinţa primarului dis de dimineaţă, în jur de ora 7. Acolo au ajuns imediat şi avocaţii Borisov şi Moruzov. După multe ore de percheziţii, Hogea şi soţia au fost scoşi din casă în jurul orei 14,20. Procurorii au ridicat de la domiciliul primarului mai multe cutii cu documente.

Din primele informaţii primarul ar fi cercetat pentru luare de mită, fiind vorba de acordarea unor contracte către unele firme din Tulcea, dar şi alte nereguli legate de concesionari. Percheziţii au mai avut loc şi la sediul unor societăţi comerciale.

„Nu cunosc nici un fel de acuzaţie, a fost o percheziţie conform legii, s-au ridicat nişte documente electronice şi în rest vedem ce spune instanţă “a declarat primarul Hogea.

Tot de dimineaţă au mai avut loc percheziţii la sediul Primăriei, la D.I.A.P.În jurul orei 14 din sediul Primăriei a fost scoasă, însoţită de mascaţi, şefa biroului Concesiuni, Paraschita Nicolin, dusă se pare tot la DNA Galaţi.

COMUNICATUL OFICIAL

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 28 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Click aici pentru a vedea galeria foto