Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA S-A DEBRANȘAT: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA VA COORDONA ACTIVITĂȚILE DE DESZĂPEZIRE DIN MUNICIPIU! HOGEA S-A DEBRANȘAT: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA VA COORDONA ACTIVITĂȚILE DE DESZĂPEZIRE DIN MUNICIPIU!
Viceprimarul municipiului Tulcea, Andaluzia Luca a fost desemnată prin dispoziția primarului Hogea coordonator al Comisiei de pregătire și acționare pe timp de iarnă. Conform... HOGEA S-A DEBRANȘAT: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA VA COORDONA ACTIVITĂȚILE DE DESZĂPEZIRE DIN MUNICIPIU!

andaluziaViceprimarul municipiului Tulcea, Andaluzia Luca a fost desemnată prin dispoziția primarului Hogea coordonator al Comisiei de pregătire și acționare pe timp de iarnă. Conform ordinului ANRSC NR.82/2015 

Conform dispoziției 1805 semnată de primarul Hogea, comisia are următoarea componență:
Luca Andaluzia- coordonator
– Filip Raicu, Florentiu Constantin, Dragoman Mihai, Holostenco Bogdan, Mihai Aurel Vasile, Popa Casian Ruben, Mătărângă George- membri.

Membri Comisiei au printre obligații verificarea și monitorizarea,  împreună cu reprezentanții operatorului, a stării străzilor și trotuarelor în perioada înghețului și a ninsorilor, zilnic, pe schimburi. asigurarea serviciilor de permanență, vor stabili repartizarea utilajelor pe sectoarele de străzi în funcție de necesități, verifică în teren utilajele și modul în care sunt folosite materialele antiderapante, documentele primare, situațiile de lucrări precum și alte atribuții.

Persoanele nominalizate în comiasie se împuternicesc să constate contravenții și să aplice sancțiuni contravenționale , conform legii, pentru încălcarea prevederilor legale prevăzute în ordinul ANRSC nr 82/2015 privind aprobarea Regulamentului cadru al serviciului de salubrizare a localităților precum și pentru încălcarea dispozițiilor din Regulamentul Serviciilor de Salubrizare a municipiului.
„Deja am experiența iernii trecute, să speram că va fi mai bine, la momentul de față deja este în desfășurare licitația pentru închirierea utilajelor de deszăpezire, până pe data de 8 noiembrie“ ne-a declarat viceprimarul Andaluzia Luca.