Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOGEA, UN NOU PROCES CU AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE. ARE TERMEN IMEDIAT DUPĂ ALEGERI! HOGEA, UN NOU PROCES CU AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE. ARE TERMEN IMEDIAT DUPĂ ALEGERI!
Primarul Hogea are un nou proces cu Agenţia Naţională de Integritate legat de neregulile din declaraţia acestuia de avere.În dosar pe lângă Constantin Hogea... HOGEA, UN NOU PROCES CU AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE. ARE TERMEN IMEDIAT DUPĂ ALEGERI!

aniPrimarul Hogea are un nou proces cu Agenţia Naţională de Integritate legat de neregulile din declaraţia acestuia de avere.În dosar pe lângă Constantin Hogea sunt acuzate şi alte persoane din familia acestuia.
Dosarul de judecă la Curtea de Apel Constantă şi până acum au fost înregistrate două amânări, următorul termen de judecată fiind pe data de 16 iunie. În cazul în care Agenţia Naţională de Integritate va avea câştig de cauză Hogea ar putea primi interdicţie de a ocupa o funcţie eligibilă, pe o perioadă de trei ani. În cazul în care Hogea va avea câştig de cauză acesta va rămâne doar cu problemele din dosarul în care este acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie de luare de mită.