Horia Teodorescu, președintele PSD Tulcea: „Lucian Simion a fost și rămâne cel mai bun candidat pentru Primăria Municipiului Tulcea!“

psdloc„Partidul Social Democrat, filiala județului Tulcea, eu personal, în calitate de Președinte al Organizației județene a PSD, doresc să informez tulcenii că suntem uniți, determinați și pregătiți să parcurgem  timpul alocat campaniei electorale, dialogului real și constructiv cu cetățenii din municipiul și din județul Tulcea. Nu dorim să pierdem acest timp prețios cu dezinformări aruncate pe piață de partide sau candidați care nu au cele mai elementare noțiuni de morală sau fair play.
                        Candidatul nostru pentru Primăria Tulcea este Simion Lucian Eduard, pe care-l susținem cu toate echipele noastre de consilieri locali și județeni, cu tot activul nostru de partid, cu simpatizanți ai Partidului Social Democrat. Suntem convinși că oamenii vor alege cel mai bun Primar în persoana lui Simion Lucian Eduard, un profesionist și un om dedicat tulcenilor și orașului pe care dorește să-l așeze în rândul orașelor dunărene cu adevărat importante din Europa. Sunt, în egală măsură, convins că răspunsurile reale la potențialele dumneavoastră întrebări sunt la noi, astfel încât,  în acest context, vă invit la dialog deschis, față în față, privindu-ne în ochi.
                        Eu, candidatul nostru la Primăria Tulcea, ceilalți primari și candidați din județ, consilierii locali și județeni vă stăm la dispoziție cu respectul cuvenit și dorim să răspundem întrebărilor dumneavoastră, să vă prezentăm proiectele noastre realizate, aflate în curs de realizare și cele imediat următoare.
                        Vă mulțumesc pentru încredere, pentru susținere și promitem să nu vă dezamăgim.  
                        Cu stimă, respect și prietenie,
                        Teodorescu Horia
                        Președinte al PSD, organizația județeană Tulcea ”