Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

HOŢI GHINIONIŞTI, TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ HOŢI GHINIONIŞTI, TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ
  Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au finalizat cercetările și... HOŢI GHINIONIŞTI, TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ

 

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au finalizat cercetările și au sesizat instanța de judecată cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos  şi acces ilegal la un sistem informatic,  de către R. Florin şi I. Bogdan.

Cele două persoane au fost cercetate şi trimise în judecată pentru comiterea a patru spargeri de locuinţe în municipiul Tulcea.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că cei în cauză au sustras dintr-o locuință şi un card bancar, cu care ulterior au încercat să retragă numerar de la un bancomat, prin accesarea neautorizată a sistemului informatic al băncii în cauză. Cardul bancar utilizat fraudulos a fost blocat de bancă în două zile consecutive pe motivul introducerii greşite a codului PIN. Ulterior, acesta a fost anulat definitiv la cererea persoanei vătămate, fără ca cei doi bărbați să reușească retragerea vreunei sume de bani.