Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ILEGALITĂŢILE LUI HOGEA, SUSPENDATE ÎN INSTANŢĂ: BULETE ESTE DIN NOU DIRECTOR LA POLIŢIA LOCALĂ! ILEGALITĂŢILE LUI HOGEA, SUSPENDATE ÎN INSTANŢĂ: BULETE ESTE DIN NOU DIRECTOR LA POLIŢIA LOCALĂ!
  Prefectura Tulcea a atacat în instanţă doua dispoziţii considerate ca ilegale, ambele legate de conducerea Direcţiei Comunitare. Hogea se chinuie de mult să... ILEGALITĂŢILE LUI HOGEA, SUSPENDATE ÎN INSTANŢĂ: BULETE ESTE DIN NOU DIRECTOR LA POLIŢIA LOCALĂ!

 

Prefectura Tulcea a atacat în instanţă doua dispoziţii considerate ca ilegale, ambele legate de conducerea Direcţiei Comunitare. Hogea se chinuie de mult să scape de directorul executive Bulete, dup ace acesta a avut curajul să îl atace oficial pe primar: “RECHIZITORIU DUR LA ADRESA LUI HOGEA: „Nu coabitez cu metodele unui om profund anchetat de justiţie!

Dispoziţiile prin care Bulete a fost înlocuit de un executant neimportant, odată atacate în instant, au fost suspendate, astfel încât Bulete a revenit în funcţia pe care o ocupa legal, cea de director executive.

Este vorba despre dispoziţia cu numărul 148/03/02/2014 privind modificarea raportului de serviciu al domnului Bulete Bogdan Ioachim, prin mutarea temporară de pe funcţia publică de conducere de director executive al Direcţiei de Poliţie Locală pe funcţia publică de conducere vacant de şef Birou Circulaţie pe Drumurile Publice.

Conform solicitării de revocare, mutarea nu poate fi considerate legală întrucât funcţia de director executive este unică şi se subscrie celei de conducător al instituţiei publice, astfel încât mutarea temporară a persoanei care deţine această funcţie pe o funcţie publică inferioară nu reprezintă o funcţie publică echivalentă.

Totodată, în conformitate cu principiul de drept „accesorium sequitur principalae “şi dispoziţia numărul 149/03.02.2014 privind exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director executive al Direcţiei de Poliţie Locală de către domnul Finica Ovidiu Liviu este nelegala.