Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ziua Sfântului Ioan este nu doar un motiv de bucurie pentru toți cei care poartă acest frumos nume, ci și o ocazie de a...
Ziua Sfântului Ioan este nu doar un motiv de bucurie pentru toți cei care poartă acest frumos nume, ci și o ocazie de a reflecta la semnificația profundă a vieții și misiunii sale. Această sărbătoare, ultima dintre cele de iarnă, dar și una dintre cele mai importante din calendarul creștin, ne aduce aminte de unul dintre cei mai remarcabili sfinți.
Sfântul Ioan Botezătorul, cunoscut pentru viața sa ascetică și pentru curajul său neclintit, a fost o voce puternică în pustie, chemând oamenii la pocăință și pregătind calea pentru venirea lui Iisus Hristos. Personalitatea sa unică, combinând umilința cu o fermitate neobișnuită, l-a făcut un model de integritate și devotament. Sfântul Ioan nu doar că a botezat pe Iisus, dar a și avut curajul să critice nedreptățile vremii sale, ceea ce i-a adus respectul și admirația multora, dar și persecuția.
În această zi specială, vă urez tuturor La Mulți Ani! Să fiți fericiți și să vi se îndeplinească toate dorințele. Să aveți sănătate și numai împliniri! Să ne inspirăm din forța și credința Sfântului Ioan și să căutăm să trăim cu aceeași integritate și curaj în fața provocărilor vieții.

Deputat PNL Tulcea, George ȘIȘCU