Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ÎN ATENŢIA D.N.A.: PRIMARUL INTERIMAR ŞACU, ACUZAT CĂ AR FI IMPLICAT ÎN AFACERI CU PRIMĂRIA! ÎN ATENŢIA D.N.A.: PRIMARUL INTERIMAR ŞACU, ACUZAT CĂ AR FI IMPLICAT ÎN AFACERI CU PRIMĂRIA!
La fix patru luni de la arestarea primarului Constantin Hogea, trimis în judecată pentru luare de mită, fostul consilier local Mihail Anatoli a făcut... ÎN ATENŢIA D.N.A.: PRIMARUL INTERIMAR ŞACU, ACUZAT CĂ AR FI IMPLICAT ÎN AFACERI CU PRIMĂRIA!
Hogea a vrut sa scape de criticul Anatoli

Hogea a vrut sa scape de criticul Anatoli

La fix patru luni de la arestarea primarului Constantin Hogea, trimis în judecată pentru luare de mită, fostul consilier local Mihail Anatoli a făcut o scurtă analiză a situaţiei locale arătând însă cu degetul şi spre viceprimarul sau primarul interimar Stere Sacu, cel despre care se spune că ar fi făcut afaceri prin intermediul unei societăţi comerciale cu societăţi din subordinea Consiliului Local, fiind vorba mai exact despre livrarea unor cantităţi de combustibil, acuzaţii ce mai nou planează şi asupra unui parlamentar tulcean…
“Am avut primarul pe care Tulcea l-a meritat, el arată bine pe dinafară dar lipsit de conţinut, un tip pătimaş, orgolios şi marcat de anumite frustrări.În consiliul local nu se reuşeşte încropirea unei majorităţi, situaţia e gravă şi jenantă pentru Tulcea. Din punct de vedere administrativ oraşul pare paralizat. O altă mare ilegalitate este implicarea unor consilieri în toate consiliile de administraţie, se ştie ce parte a consilierilor.
Implicarea chiar şi a actualului primar interimar (Stere Sacu) în afaceri cu Primăria şi aşa mai departe, eu am tot aşteptat să văd un rezultat, că cercetările să ajungă şi la respectiva persoană care din punctul meu de vedere este sub semnul întrebării. Oraşul e nefuncţional şi apucăturile au rămas aceleaşi şi fără Hogea, în acelaşi sens. Politica de cumetrie şi lipsa de coloană vertebrală a unor consilieri împiedica un consens politic real în favoarea cetăţenilor, sunt guvernaţi doar de interese personale ascunse sub interes politic” a declarat fostul consilier local Mihail Anatoli.