În atenţia tinerilor care doresc să devină poliţişti – admiterea la instituțiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a demarat recrutarea de candidaţi pentru admiterea la instituțiile de învăţământ din subordine: Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi Şcolile de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, sesiunea 2015.

Cifre de şcolarizare

a) Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie – www.academiadepolitie.ro

–         specializarea „Drept” – 100 locuri;

–         specializarea „Ordine şi siguranţă publică”- 250 locuri

b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina-www.scoalapolitie.ro – 505 locuri

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca-www.scoalapolcj.ro – 125  locuri.

Înscrierile se fac până la data de 29.05.2015 (pentru Academia de Poliţie), respectiv 07.08.2015 (pentru şcolile de agenţi de poliţie), la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, str. Spitalului, nr. 2, Serviciul Resurse Umane, de luni până joi, între orele 11.30 – 14,30.

c) instituţiile de învăţământ ale Serviciului Român de informatii şi Ministerul Apărării Naţionale – se găsesc pe site-urile instituţiilor de învăţământ.

Tot în această perioadă încep înscrierile pentru locurile rezervate Ministerului Afacerilor Interne în următoarele unități de învățământ: Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – Sibiu, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a Serviciului Român de Informaţii, Academia Tehnică Militară  Bucureşti, Institutul Medico – Militar Bucureşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – Piteşti.

Detalii privind înscrierea, documentele necesare, etapele de concurs, tematica şi biblografia de concurs, precum şi alte relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea, telefon 0240/506723; 0240/506700, interior 20254/20113 sau la adresa de internet www.politiaromana.ro şi pe site-urile unităţilor de învăţământ.