Inaugurare de drum județean la Sarichioi

Autorităţile judeţene au inaugurat astăzi un tronson din drumul judeţean DJ222, cuprins între kilometrul 2+530 şi kilometrul 38+678, drum ce asigură accesul din municipiul Tulcea şi localităţile Agighiol, Sabangia, Sarichioi şi Enisala. Investiţia, realizată prin fonduri guvernamentale conform H.G 577/1997 şi Bugetul local al judeţului Tulcea, a fost în valoare de 25.266.131,21 lei şi a constat în reabilitarea a 36,150 kilometri.

Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Horia Teodorescu şi primarul comunei Sarichioi, Finoghen Vitali Cristian, alături de vicepreşedintele George Şişcu, directorul executiv la Direcţia Lucrări Publice,  Nicu Mihai şi membri ai comunităţii locale. La eveniment au participat și deputatul USL Marian Avram și Octavian Motoc, candidat la Senat din partea USL, precum și Filip Gurei directorul societății ce a efectuat lucrarea, Fil Construct.

„Felicit pe toți cei ce au contribuit la realizarea acestui obiectiv, este o îmbinare spre binele comunității locale, pornind de la proiectant,de la oamenii din Consiliul Județean care au demararat proiectul și până la noi cei care l-am finalizat și am finanțat ultimele părți din proiect. Un drum de care beneficiază comunitatea din zonă, care sperăm să atragă cât mai mulți turiști. După ce terminăm cu infrastructura ne vom îndrepta mai mult spre comunitate, spre ajutorarea oamenilor din județ, spre atragerea investitorilor care să creeze locuri de muncă pentru tulceni“ a declarat Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT (NECESITA CONT FACEBOOK)