Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Inaugurare în localitatea Greci Inaugurare în localitatea Greci
  Joi, începând cu ora 13.00, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la inaugurarea investiției în piața agroalimentară din Greci, alături de... Inaugurare în localitatea Greci

 

Joi, începând cu ora 13.00, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la inaugurarea investiției în piața agroalimentară din Greci, alături de primarul comunei, Sorin Vals, senatorul Trifon Belacurencu, președintele filialei Tulcea a ACoR, Ștefan Ilie.

Este vorba despre o investiție realizată parțial cu fonduri europene (prima clădire, de 100 de metri pătrați, începută în 2010 și finalizată în 2013, a fost finanțată din fonduri europene – 225.000 de euro), parțial cu fonduri locale (a doua clădire, diferența până la 300 de metri pătrați, începută în 2013 și finalizată acum, în valoare de 50.000 de euro, a fost susținută de primăria comunei Greci). Conform celor declarate de primarul Sorin Vals, aceasta este prima piață (în adevăratul sens al cuvântului) din comună. În piața din Greci vor avea prioritate producătorii locali, a mai adăugat primarul Vals.

„Țin să îi felicit pe toți cei care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv și, în special pe primarul Sorin Vals, un om care pune suflet în toate activitățile administrative și care, într-adevăr, să zbate pentru prosperitatea comunei“, le-a spus președintele Teodorescu în fața localnicilor prezenți la inaugurare.