ÎNCĂ O BĂTĂLIE CÂŞTIGATĂ DE PDL ÎN PNL, MOTOC ÎŞI CAM IA ADIO DE LA PARLAMENT!

balanelRecent conducerea organizaţiei PNL Tulcea mai exact Comitetul Judeţean Executiv a reconfirmat faptul că aripa PDL decide deja absolut totul în noul partid liberal.
Astfel, după demiterea preşedintelui organizaţiei municipale PNL, Ştefana Zibileanu, zilele trecute s-a trecut la alegerea unei noi conduceri interimare la municipiu. Dintre cei 31 de membri ai Comitetului 18 au votat pentru Lucian Daniel Bălan iar 13 cu Octavian Motoc, primul devenind astfel preşedintele organizaţiei municipale.
Nu aceasta a fost marea miză, ci faptul că la toamnă preşedintele municipalei PNL va candida cu siguranţă pentru un mandat de parlamentar, iar după acest vot s-a văzut şi cum se vor poziţiona pe lista cei doi candidaţi, Bălan şi Motoc.
În condiţiile în care în scurt timp Bălan va fi schimbat de la conducerea societăţii de Transport Public de nouă majoritate din Consiliul Local, singura speranţă a acestuia este o poziţie fruntaşă pe lista la parlamentare, iar după acest vot ca un barometru s-a asigurat de un lucru, că poziţia va fi peste actualul senator Motoc…