Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

INCULPAT PENTRU LUARE DE MITĂ ŞI ABUZ ÎN SERVICIU, PRIMARUL HOGEA ŞI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT! INCULPAT PENTRU LUARE DE MITĂ ŞI ABUZ ÎN SERVICIU, PRIMARUL HOGEA ŞI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT!
Primarul Constantin Hogea a fost practic ultimul dintre candidatii care si-au depus candidatura, marti la Biroul Electoral Municipal in jurul orei 17, 30. Insotit,... INCULPAT PENTRU LUARE DE MITĂ ŞI ABUZ ÎN SERVICIU, PRIMARUL HOGEA ŞI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT!

hogeabemPrimarul Constantin Hogea a fost practic ultimul dintre candidatii care si-au depus candidatura, marti la Biroul Electoral Municipal in jurul orei 17, 30.

Insotit, ca din obisnuita probabil,desi acum nu a fost cazul, de un avocat, dar si de directorul de la Servicii Publice, Cezar Jipa, Hogea  si-a depus dosarele necesare fara declaratii sforaitorare si fara traditionalele bai de multime si cohortele de sustinatori cu care obisnuiesc mai toti candidatii.

„Vă anunţ că astăzi mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar în calitate de INDEPENDENT.
Vreau să transmit un salut tuturor celor care s-au înscris în această competiţie,să-i felicit pentru curajul pe care l-au dovedit dorind să lupte pentru ocuparea unei funcţii atât de importante ca cea de primar şi să le doresc succes tuturor“ a transmis ulterior primarul Hogea.

In varsta de 59 de ani, primarul Constantin Hogea se afla la al treilea mandat d eprimar al municipiului.

In 2015 el a fost arestat dupa ce a fost acuzat de procurorii D.N.A. de luare de mita si şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, dacă sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase, în formă continuată.

Dosarul este in lucru la D.N.A. Galati si urmeaza sa fie trimis in judecata.

Totodata, Hogea mai este inculpat pentru abuz in serviciu intr-un dosar aflat in lucru la Parchetul Tulcea, fiind reclamat de fostul director al Politiei Locale Tulcea, Bogdan Bulete.