Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

INCULPATUL HOGEA NU ARE VOIE SĂ COMUNICE CU ANGAJAŢII PRIMĂRIEI ŞI CONSILIULUI LOCAL! INCULPATUL HOGEA NU ARE VOIE SĂ COMUNICE CU ANGAJAŢII PRIMĂRIEI ŞI CONSILIULUI LOCAL!
Primarul suspendat Constantin Hogea, inculpat pentru luare de mită, va fi plasat în arest la domiciliul începând de marţi, 28 iulie, existând însă posibilitatea... INCULPATUL HOGEA NU ARE VOIE SĂ COMUNICE CU ANGAJAŢII PRIMĂRIEI ŞI CONSILIULUI LOCAL!

h1Primarul suspendat Constantin Hogea, inculpat pentru luare de mită, va fi plasat în arest la domiciliul începând de marţi, 28 iulie, existând însă posibilitatea ca procurorii D.N.A. să ceară un nou mandat de arestare, având în vedere că se instrumentează şi alte dosare penale pe numele acestuia.
Deşi era aşteptat ca apa caldă de subalterni şi de subordonaţii politici, Hogea nu va putea lua legătura cu marea majoritate a acestora, ţinând cont de interdicţia impusă de Tribunalul Galaţi:
„Să nu comunice direct sau indirect, cu funcţionarii publici, personalul contractual sau cu orice altă persoană care desfăşoară activitate retribuită sau ne retribuită în cadrul Primăriei mun. Tulcea ori a Consiliului Local Tulcea “.
Cum marea majoritate a subalternilor politici care ar dori să lămurească situaţia din Consiliul Local, acolo unde există un blocaj, sunt angajaţi fie ai Primăriei fie în direcţiile din subordinea Consiliului Local, extrem de puţini nefiind dependenti de bugetul local, va fi foarte greu pentru Hogea să lămurească situaţia, asta deoarece şi comunicarea indirect l-ar trimite din nou după gratii, iar supravegherea, deşi în sentinţa se scrie că va fi făcută de I.P.J. Tulcea, cu siguranţă că va fi făcută de mult mai multe instituţii…
„Desemnează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea ca organ de supraveghere a respectării obligaţiilor. Atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor ce îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive “.
În aceste condiţii, numărul maşinilor parcate pe strada Libertăţii va creşte cu siguranţă începând de marţi…