Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Informaţii privind organizarea Bursei Locurilor de Muncă, în data de 27 octombrie Informaţii privind organizarea Bursei Locurilor de Muncă, în data de 27 octombrie
În data de 27 octombrie 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul... Informaţii privind organizarea Bursei Locurilor de Muncă, în data de 27 octombrie

În data de 27 octombrie 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura la Tulcea, începând cu ora 9.30, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, Piaţa Independenţei, nr.1.

Acțiunea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea face parte din seria de evenimente dedicate creșterii șanselor de ocupare a șomerilor, în special a tinerilor absolvenți – promoţia 2023.

Până la această dată au fost contactaţi 274 de agenţi economici, dintre aceştia şi-au anunţat participarea 50 de angajatori, oferind 371 de locuri de muncă vacante.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatorii tulceni sunt în următoarele ocupații:

  • Pentru persoanele cu studii superioare (22 de locuri de muncă): inginer producţie, inginer mecanic, inginer agronom, inginer geodez, inginer chimist, inginer electrician, inginer energetică industrială, director tehnic, economist, contabil-șef, asistent manager.
  • Pentru persoanele fără studii superioare (349 de locuri de muncă): bucătar, ajutor bucătar, ospătar, barman, ambalator manual, vânzător, brutar, patiser, lucrător bucătărie, lucrător comercial, confecţioner textile, operator CNC, îngrigitor animale, reglor benzi montaj, dulgher, dulgher restaurator, tâmplar universal, tâmplar mecanic la rindeluit, tâmplar manual/artizanal, femeie de serviciu, agent de curăţenie, agent de asigurare, agent de securitate, frigotehnist, fierar betonist, zidar, zidar pietrar, zidar-rosar-tencuitor, faianţar, montator placaje interioare și exterioare, mecanic auto, electrician de întreţinere și reparaţii, electromecanic, buldoexcavatorist, dispecer, lăcătuș construcţii metalice și navale, lăcătuș mecanic, tubulator naval, sudor, vopsitor, polizator, instalator, barcagiu, conducător șalupă, șofer, muncitor necalificat, referent de specialitate marketing, terapeut remodelare corporală, controlor calitate, maistru construcţii civile, industriale și agricole.

 

Evenimentul se adresează absolvenților promoției 2023, precum și celorlalte categorii de persoane care doresc să ocupe un loc de muncă sau care intenţionează să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante oferite în cadrul acestui eveniment la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, telefon: 0240/516858, fax: 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea